ProCasa showroom
22/05/2024
Eigen merken
3 minuten

Procasa: een tegel voor elk project

Klassiek, modern of minimalistisch? De juiste tegel bepaalt de stijl van jouw project. Maar waarmee hou je best rekening wanneer je wand- en vloertegels uitkiest? Laat je inspireren en verzamel tips in deze blogpost!  

ProCasa showroom
ProCasa showroom

Uitgebreide tegelcollectie  

Van toilet en badkamer tot woonkamer en (bij)keuken, maar ook garage, hal en werkplek: voor elke ruimte is er een geschikte tegel. Dankzij een een brede range aan kleuren, formaten en looks hebben we bij BMB Bouwmaterialen ook voor iedere woonstijl én budget een passende oplossing.  

Ruime keuze in kleur en formaat  

De tegels van Procasa bepalen de look and feel van het interieur. Naast het esthetische aspect spelen uiteraard nog enkele andere factoren voor jouw project. Denk maar aan duurzaamheid, onderhoudsgemak en prijs 

Waarmee hou je best rekening wanneer je wand- en vloertegels uitkiest? We zetten de belangrijkste factoren voor jou op een rij!  

  • Stijl  
  • Duurzaamheid  
  • Onderhoudsgemak  
  • Prijs  
ProCasa tegels
ProCasa tegels
ProCasa tegels
ProCasa tegels

Advies op maat van jouw project?  

Procasa staat voor een uitgebreid assortiment hedendaagse, kwalitatieve en betaalbare wand- en vloertegels. Met onze korte levertijd heb je snel jouw ideale keuze op de werf.  

Ontvang je graag meer informatie of advies op maat? Neem contact op met een van onze vestigingen.  

Slogan
Onze producten zijn met de grootste zorg uitgekozen
Enkel het allerbeste is goed genoeg
Meer advies over het gebruik of plaatsing van een bepaald product