Pro One Header 1920x574px 01_zonder tekst
16/04/2024
Eigen merken
2 minuten

A-kwaliteit bouwmaterialen en krachtig gereedschap: de voordelen van ProOne

Ben je als tegelzetter, klusbedrijf of aannemer op zoek naar bouwmaterialen en gereedschap van premium kwaliteit? Ontdek in deze blog alle voordelen van ProOne.

Bouwmaterialen en gereedschap van ProOne: kwaliteit gegarandeerd

Als vakman ga je liefst efficiënt te werk. Ook aan jouw klanten wil je vakmanschap garanderen. Kwalitatieve materialen en krachtige gereedschappen spelen daarbij een cruciale rol. Wanneer je kiest voor ProOne, dan kies je voor materialen van topkwaliteit.

“Bij renovatie- en nieuwbouwprojecten draait het om beschikbaarheid, gegarandeerde productkwaliteit en een faire aanschafprijs. Materialen van ProOne voldoen ruimschoots aan die eis.”

Ruim assortiment bouwmaterialen, gereedschap en beschermingsmiddelen

Van een uitbouw tot een complete badkamerrenovatie: werk je aan uiteenlopende klussen? Dan heb je ook de meest diverse materialen nodig. Het ProOne-assortiment bestaat uit een breed gamma bouwmaterialen, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk maar aan lijm en voegen, maar ook schroeven, handschoenen, kitten, ijzerwaren, afdichtingsmiddelen, egaliseermiddelen… Steeds van professionele kwaliteit, aan een aantrekkelijke prijs. Zo vind je als vakman een krachtige oplossing voor elke professionele en specialistische klus.

“Voor ons is het belangrijk dat we kunnen vertrouwen op een uniforme en constante productkwaliteit bij het plannen van onderhoud op lange termijn. ProOne biedt de oplossing.”
ProOne

Tegelverwerking

Als tegelzetter weet je als geen ander dat kwalitatief materiaal allesbepalend is voor jouw eindresultaat. Ben je op zoek naar tegellijm of andere toebehoren? In het assortiment van ProOne vind je elk product voor jouw project.

Handgereedschap

Van schroevendraaiers tot tangen, hamers en zagen: om efficiënt te werk te gaan, heb jij steeds de juiste tools op zak. Zo garandeer je jouw klanten van het beste vakmanschap.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheid voorop, zeker in de bouwsector! Bouwhandschoenen, kniebeschermers of een veiligheidshelm? Wij zorgen ervoor dat jij veilig aan de slag gaat.

Scherp geprijsd bouwgereedschap

Wie zegt dat hoge kwaliteit per definitie onbetaalbaar is? ProOne slaagt erin om materiaal en gereedschap aan een scherpe prijs aan te bieden. Zo bespaar je budget voor jouw project, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Bouwmateriaal altijd op voorraad

Het volledige assortiment van ProOne is bij ons altijd uit voorraad leverbaar. Vertrouw er dus gerust op dat je nooit misgrijpt en dat alle producten voor jouw project klaar liggen in onze vestiging in jouw buurt. Na bestelling of aankoop ga je dus in een mum van tijd aan de slag en komt jouw projectplanning nooit in het gedrang.

Wil je weten waar je terecht kan voor kwalitatieve materialen? Bekijk dan hier ons overzicht met BMB-vestigingen in jouw buurt. Vind een verkooppunt en kom langs voor een krachtige oplossing voor jouw klus.

Slogan
Onze producten zijn met de grootste zorg uitgekozen
Enkel het allerbeste is goed genoeg
Meer advies over het gebruik of plaatsing van een bepaald product