Over BMB Bouwmaterialen

Over BMB

Bouwen of renoveren? Dan heb je een betrouwbare partner nodig! Een partner die je kwalitatief hoogstaande materialen levert. Een partner die je snel en flexibel bezorgt wat je nodig hebt. Een partner die jouw taal spreekt en die je met de glimlach ontvangt. Een partner die bovendien oog heeft voor duurzaam ondernemen. Die partner is BMB Bouwmaterialen. Want onze filosofie is eenvoudig: beloven is gemakkelijk, maar die beloftes ook nakomen? Doen we!

Bouwpartner van de beste

IJzersterk advies geven
Bouwpartner van de beste

Altijd een warm onthaal

Voor je klaar staan
Altijd een warm onthaal

Ecologisch. Verantwoord. Ondernemen.

Duurzame producten aanbieden
Ecologisch. Verantwoord. Ondernemen

Snelle en flexibele levering

Leveren op de moeilijkste plekken
Snelle en flexibele levering

Onze beloftes

Bouwpartner van de beste

Met meer dan 75 jaar ervaring weten we bij BMB Bouwmaterialen wat er in de bouwsector omgaat. Daardoor zijn we ook in staat om de beste materialen te koppelen aan een ruime vakkennis. Naast talrijke A-merken beschikken we ook over gewaardeerde huismerken zoals ProOne en Procasa. Hierdoor kom je op de werf nooit voor verrassingen te staan. Dat werkt vertrouwd, je verliest geen tijd en je bent zeker van een uitstekend resultaat. Jouw klanten werken met de beste aannemer en jij werkt met de beste handelaar in bouwmaterialen. Bouwpartner zijn van de beste? Doen we!

Altijd een warm onthaal

Met 14 vestigingen en meer dan 300 medewerkers die voor je klaar staan, is BMB Bouwmaterialen een stevig bedrijf. Maar dat wil niet zeggen dat we onze familiale wortels zijn vergeten. Onze medewerkers spreken jouw taal en staan 100% voor je klaar. Net zoals jij weten ze wat er leeft op de lokale bouwmarkt. Ze voelen zich betrokken bij jouw projecten, delen jouw passie voor bouwmaterialen en denken met je mee. Vanaf de ontwerpfase tot de finale afwerking: de deur van BMB Bouwmaterialen staat voor je open. Met medewerkers die jouw naam kennen. Altijd klaarstaan met een warm onthaal? Doen we!

Snelle en flexibele levering

BMB Bouwmaterialen zorgt er met een ruime en juiste voorraad voor dat je zoals gepland aan de slag kunt. Onze 80 vrachtwagens leveren op de meest moeilijke plekken. Ligt de werf aan het water? Dan kunnen we grote volumes leveren per schip, uitgerust met een rolkraan. We verzorgen zelfs levering van goederen die niet van BMB Bouwmaterialen afkomstig zijn. Wij beschouwen onze klanten immers als partners die we helpen om hun projecten tot een goed einde te brengen. In Antwerpen leveren we bovendien per fietskoerier voor volumes tot 100 kg. Snel en flexibel leveren? Doen we!

Ecologisch. Verantwoord. Ondernemen.

Bij BMB Bouwmaterialen willen wij voorop lopen op het gebied van duurzaamheid in de bouwsector. Ons productassortiment legt een grote nadruk op eco-bouwen. Bovendien selecteren we onze leveranciers streng op basis van hun duurzaamheidsbeleid. Ook in onze vestigingen wordt permanent gestreefd naar energie-efficiëntie: door ons rollend materieel te vergroenen, onze vestigingen te voorzien van laadpalen, maximaal in te zetten op waterrecuperatie, onze verlichting om te schakelen naar LED, enz. Met onze leveringen van zware materialen per schip houden we heel wat vrachtwagens van de wegen. In Antwerpen leveren fietskoeriers flexibel, snel en ecologisch verantwoord pakketten tot 100 kg af. Ecologisch verantwoord ondernemen? Doen we!

 

Balie medewerkers

Onze geschiedenis

Oorspronkelijk ontstaan uit het samengaan van verschillende regionale familiebedrijven staat BMB Bouwmaterialen onder die naam sinds 2015 ten dienste van zijn klanten. Dat lijkt recent, maar net die familiale oorsprong zorgt ervoor dat BMB Bouwmaterialen meer dan 75 jaar expertise kan voorleggen. Sinds 2009 maakt BMB Bouwmaterialen deel uit van Building Materials Europe (BME Groep) door de overname van Creyns in Oudsbergen. Ondanks deze solide internationale achtergrond blijft het regionale aspect een belangrijke troef van BMB Bouwmaterialen. Overnames zoals Halschoor in 2013 en Costermans, Heumatop en Van den Broeck in 2014 versterkten het BMB Bouwmaterialen netwerk in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Recent werd dit regionale netwerk nog verder uitgebouwd met de toevoeging van Bridts, Van der Gucht en De Bouwgroep.

BMB Bouwmaterialen in een notendop

20

Jaar

+300

Werknemers

14

Vestigingen

Over BME Groep

Building Materials Europe, met hoofdkwartier in Schiphol, Nederland, is één van Europa’s snelgroeiende, leidinggevende business-to-business verdelers van bouwmaterialen. De Groep bekleedt topposities in de markten van Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Portugal. BME verbindt zijn brede basis van leveranciers met meer dan 275.000 klanten; voornamelijk kleine tot middelgrote aannemers en installateurs die actief zijn op residentiële -  en renovatiemarkten. BME’s werknemers kennen de activiteiten van deze aannemers en hebben inzicht in hun behoeften waardoor ze hen met passie van advies kunnen dienen dat toegevoegde waarde levert.

BME streeft ernaar om in de bouwsector een voortrekkersrol te spelen op het gebied van duurzaamheid. BME stelt meer dan 14.000 mensen tewerk op ruim 920 locaties die tezamen een omzet van 5,5 miljard euro boekten in 2022.

Wij bouwen samen – Steeds in Je Buurt / Vertrouwde Partners / Toonaangevende Schaalgrootte / Toegewijd aan Duurzaamheid

Voor meer informatie, bezoek ons op: http://www.bme-group.com

Word de beste vriend van de bouw en vind jouw job bij #TeamBMB

Onze vacatures

Voor je klaar staan
Chauffeur CE
Baliemedewerker
Leveren op verdiep
Shopmedewerker