Hout en plaat

Hout vormt de ruggengraat van uw projecten. Bij BMB Bouwmaterialen, de eerste traditionele bouwhandel in België met PEFC en FSC® labels, vindt u een breed assortiment bouwmaterialen, waaronder houten balken, planken, panlatten, tuinhout, houten kepers en constructiehout. Daarnaast bieden we osb-platen en ander plaatmateriaal. Met onze brede expertise en duurzaam geproduceerd hout, zijn wij dé one-stop-shop voor bouwprofessionals.

Constructiehout

Voor een stevige en duurzame constructie is goed constructiehout van essentieel belang. Ons assortiment omvat houten balken, spanten, kepers, panlatten, stoflatten, plafondlatten, en planken, en dat allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Kies voor betrouwbaarheid en sterkte met BMB Bouwmaterialen.

Plaatmateriaal

Voor een vlotte en kwalitatieve afwerking van uw project is goed plaatmateriaal onmisbaar. Ons assortiment omvat veelgebruikte materialen zoals multiplex, OSB, MDF, spaanplaat, betonplex en betonspaan. Met hun veelzijdigheid en stevigheid zijn deze platen ideaal voor diverse toepassingen in de bouw en interieurinrichting.

Wil je meer weten over ons uitgebreide assortiment hout?

Neem dan contact op met onze gedreven medewerkers. BMB Bouwmaterialen staat niet alleen voor hoogwaardige bouwmaterialen, maar ook voor een warme ontvangst.

Bezoek één van onze vestigingen voor alle producten

Slogan
Onze producten zijn met de grootste zorg uitgekozen
Enkel het allerbeste is goed genoeg
Meer advies over het gebruik of plaatsing van een bepaald product