Assortiment

Ruwbouwmaterialen

Ontdek topkwaliteit ruwbouwmaterialen bij BMB Bouwmaterialen. Van binnenmuurstenen tot constructiestaal, wij zijn de basis voor jouw succesvolle bouwproject.

Ruwbouwmaterialen

Gevelsteen

Esthetisch en structureel: geen woning is af zonder de juiste keuze van gevelstenen. Met de gevelstenen van BMB Bouwmaterialen doe je meer dan alleen maar een buitenmuur bouwen.

Gevelsteen

Gevelbekleding

Naast duurzaam, energiezuinig en comfortabel wil je klant ook een esthetisch mooie woning. Met een uitgebreid aanbod aan gevelbekleding is BMB Bouwmaterialen ook in dat departement jouw ideale partner.

Gevelbekleding

Dakmaterialen

Een goed dak boven je hoofd hebben heeft iedereen graag. Zo’n belangrijk onderwerp kan je dus beter niet aan het toeval overlaten. BMB Bouwmaterialen levert je voor elk type dakconstructie de juiste materialen.

Dakmaterialen

Welving

Zonder uitstekende fundamenten valt elk project als een kaartenhuisje in elkaar. Met de welfsels en predallen van BMB Bouwmaterialen ben je zeker dat jouw realisaties staan als een huis!

Welving

Isolatie

Energiezuinig, geluidsarm en comfortabel: zo wil je klant zijn woning vandaag. Met zijn breed scala aan hoogwaardige en duurzame bouwisolatie is BMB Bouwmaterialen jouw ideale partner.

Isolatie

Waterbehandeling

Of het nu gaat om afvoeren van regen en afvalwater, of het beheren van waterstromen in het algemeen; waterbehandeling is een essentieel onderdeel van duurzaam en comfortabel wonen.

Waterbehandeling

Hout

Hout vormt de ruggengraat van je projecten. Het is een essentiële bouwstof waarvan de juiste keuze cruciaal is voor succes.

Hout

Bestrating & terras

Je project is pas helemaal af als ook de omgeving de bijpassende afwerking heeft. Met de bestrating en het terras assortiment van BMB Bouwmaterialen zet je de puntjes helemaal op de i.

Bestrating en terras